Kvalitet

Vårt mål är att kontinuerligt överträffa våra kunders förväntningar för att leverera kvalitetsinstallationer. Våra medarbetare är utbildade och kvalificerade för att utföra arbetet.


Säkerhet

Vår säkerhetsplanering hjälper oss att skapa en säker arbetsmiljö för våra anställda och för alla som arbetar med projektet och besöker arbetsplatsen.

22
Trygghet

Vårt samarbete med våra kunder bygger på ömsesidigt förtroende och vi gör vad som är bäst för våra kunder enligt företagets värderingar och metoder.


Teamwork

Med över 30 års samlad erfarenhet är det viktigt för oss att alltid tänka på ett effektivt lagarbete för att lösa eventuella byggproblem och för att på bästa möjliga sätt slutföra våra kunders projekt.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.  Medlemmar i Svenska Kyl och VärmePumpsföreningen

 

Arbeta hos oss

Just nu söker vi inte nya medarbetare...

Kontaktinformation

Strandberg Energi AB
08-464 81 60

Våra värderingar

Strandberg Energi AB i Stockholm är en oberoende energientreprenör som både säljer och installerar energibesparande värme i din fastighet. Vår specialitet är värmepumpar och där har vi över 30 års samlad erfarenhet av installationer. Vår gedigna erfarenhet och unika garanti, där vi alltid står för totalansvaret genom hela installationen, är våra kunders trygghet.

Vi är oberoende men installerar idag främst värmepumpar från Nibe och Daikin där vi har vår specialitet men om du har speciella önskemål hjälper vi gärna till att fullfölja dessa. Genom att vi väljer rätt underleverantörer till just ditt uppdrag håller vi kostnaderna nere. Våra tjänster erbjuds till privatpersoner, bostadsrättsföreningar och industrier.

Vi prutar inte på vare sig kvalitet, engagemang eller servicegrad. Strandberg Energi innehar medlemskap i SVEP (Svenska värmepumpföreningen) samt branchlegitimationen Säker Vatteninstallation. Vi trivs med det vi gör och vi engagerar oss i våra kunder och projekt och det avspeglar sig på ett positivt sätt i vårt arbete. Det är några av anledningarna till att våra kunder varit nöjda i snart 30 år.

Strandberg Energi AB
Stockholm