Kvalitet

Vårt mål är att kontinuerligt överträffa våra kunders förväntningar för att leverera kvalitetsinstallationer. Våra medarbetare är utbildade och kvalificerade för att utföra arbetet.


Säkerhet

Vår säkerhetsplanering hjälper oss att skapa en säker arbetsmiljö för våra anställda och för alla som arbetar med projektet och besöker arbetsplatsen.

22
Trygghet

Vårt samarbete med våra kunder bygger på ömsesidigt förtroende och vi gör vad som är bäst för våra kunder enligt företagets värderingar och metoder.


Teamwork

Med över 30 års samlad erfarenhet är det viktigt för oss att alltid tänka på ett effektivt lagarbete för att lösa eventuella byggproblem och för att på bästa möjliga sätt slutföra våra kunders projekt.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.  Medlemmar i Svenska Kyl och VärmePumpsföreningen

 

Vi söker nya medarbetare

Installatör

Har du ett brinnande intresse för energi och värmepumpar? Då kanske du är den medarbetare vi söker. Skicka oss ditt CV så kontaktar vi dig för ett personligt möte.

Kontaktinformation

Strandberg Energi AB
info[at]strandbergenergi.se
08-464 81 60