Bergvärmepump och luft-luft värmepump i Nacka – Saltsjö-Boo

Till husägarna Cecilia & Andreas Lundberg som bor i Nacka kommun på Ringduvevägen i Saltsjö-Boo har vi installerat NIBE Bergvärmepump F1255 i villan och NIBE ARIA luft luftvärmepump i garage.

 

Behöver hjälp med att installera bergvärmepump eller luft-luft värmepump i Saltsjö-Boo eller runt Nacka kommun är du välkommen att kontakta oss på Strandberg Energi. Tel: 08-464 81 60 eller skicka ett mejl. Länk till mail finns på vår kontaktsida ».

Installation av bergvärme i Segeltorp, Fållvägen

Hos fastighetsägaren Robert Matteoni på Fållvägen i Segeltorp installerade vi en DAIKIN bergvärmepump.

Behöver hjälp med att installera ergvärme i Segeltorp eller Huddinge är du välkommen att kontakta oss på Strandberg Energi. Tel: 08-464 81 60 eller skicka ett mejl via vårt kontaktformulär som du hittar under “kontakta oss”.

Bergvärme installerat i Segeltorp

Till husägaren Åke Svensson på Trastvägen i Segeltorp har vi installerat bergvärme med en energieffektiv bergvärmepump från NIBE.

 

Behöver hjälp med att installera bergvärme i Segeltorp eller Huddinge är du välkommen att kontakta oss på Strandberg Energi. Tel: 08-464 81 60 eller skicka ett mejl. Länk till mail hittar du under “kontakta oss”.